Devino partenerul nostru!

Parteneriat Global

Ashoka este partenerul ideal pentru obținerea unui impact social extins. Aducem împreună punctele forte a diferitelor entități interesate – societatea civilă, antreprenorii sociali și companiile private – prin intermediul modelelor noastre inovative de colaborare. Creăm parteneriate care sunt beneficiare pentru ambele părți care răspund într-un mod eficace provocărilor de natură socială și ale mediului înconjurător.

 

local_global_icon_small_sidepadding.png

Ashoka a dezvoltat o gamă extinsă de parteneriate încă din 1980, începând cu angajamente voluntare și pro bono la nivel local, până la angajamente strategice și vizionare cu companii celebre. Rețeaua globală Ashoka ne permite să colaborăm într-un mod rapid cu parteneri cheie din jurul lumii. Răspundem într-un mod eficace problemelor din societate de la scară largă, doborând barierele invizibile dintre afaceri, societate și public. De asemenea, introducem noi modalități de colaborare care depășesc relația tipică de finanțator-finanțat.

Ashoka se bazează pe persoane fizice, fundații și contribuțiile corporaților pentru dezvoltarea muncii noastre cu scopul sprijinirii antreprenorilor sociali din jurul lumii și pentru implementarea viziunii noastre a unei societăți în care „Fiecare Cetățean e un Agent al Schimbării”.

 

Prin intermediul programului Executive in Residence, directorii executivi ai corporațiilor lucrează alături de antreprenori sociali de top din jurul lumii pentru o perioadă de la 2 săptămâni până la 6 luni. Pe durata acestui timp, directorul executiv are responsabilitatea  de a-l învăța pe antreprenorul social diferite modalități prin care să-și măsoare impactul.

Simultan, prin colaborarea cu inovatorii sociali de top ai lumii, și directorii executivi câștigă numeroare lecții despre noi inovații, piețe emergente și tehnici de leadership. La sfârșitul plasamentului, directorul executiv și antreprenorii sociali continuă să colaboreze virtual și au oportunitatea de a crea parteneriate bazate pe valori comune pentru organizațiile lor.

”Executive in Residence a fost o bună oportunitate de a-mi extinde abilitățile de marketing și de a le aplica într-un domeniu diferit. Întotdeauna am lucrat în sectorul produselor medicale și știam cum să promovez furnizorii și planurile de sănătate într-un mod eficient, dar nu am prea avut oportunitatea de a mă gândi la modalități în care să fac reclamă pacienților. Am realizat cât de importantă e atenția acordată mebrilor familiei și persoanelor afectate de o boală specifică.”

– Gati Dharani, Senior Associate Director, Boehringer-Ingelheim, a lucrat alături de Ashoka Fellow Aled Edwards în 2015

 

Ashoka Support Network oferă liderilor inovativi din diferite domenii, oportunitatea de a trece rapid peste filantropia tradițională și de a co-crea alături de cei mai buni antreprenori sociali ai lumii, printr-o colaborare cu Ashoka Fellows. Membrii ASN colaborează cu Ashoka Fellowșii în diferite moduri care sunt centrate pe interesele și abilitățile acestora. ASN oferă oportunități de sharing cu Fellowșii pe teme diverse, abordând diverse strategii de scaling-up prin intermediul programului Ashoka Globalizer. Membrii ASN pot afla exclusive de la Fellowși despre râvnitele pitch-uri de investiții, prin intermediul acceleratorului de finanțe sociale Ashoka. Mai mult, ei pot organiza sesiune de brainstorming de soluții pentru provocările organizaționale ale Fellowșilor, toate acestea având loc în timpul întâlnirilor locale și summiturilor globale.