Lansăm, în parteneriat cu Training Café, 12 sesiuni de învățare pentru creatorii de schimbare din societatea civilă

-

În prezent, trăim într-o lume a schimbării. În ultimii 30 de ani, societatea civilă a crescut si s-a maturizat in România, a testat și a construit modele eficiente de soluționare a unor nevoi sociale. De asemenea, orientarea paradigmei sociale înspre impact colectiv a început să fie din ce în ce mai vizibilă. Cu toate acestea, actorilor societali care doresc să creeze schimbare le este în continuare dificil să urmeze în activitățile lor o abordare orientată spre impact sistemic.

Venim așadar în sprijinul tuturor oamenilor și al entităților care au o misiune cu impact social, care își doresc să facă bine în comunitate, care simt nevoia unor noi instrumente și metode aplicabile activității lor, care să reprezinte un liant în obținerea impactului colectiv. Am creat, împreună cu partenerii noștri în acest demers, comunitatea Training Cafe, o serie de ateliere care să contribuie la valorizarea misiunii creatorilor de schimbare sub umbrela Călătoriei pentru Impact Colectiv.

Sesiunile sunt în număr de 15, fiecare având în centrul său o experiență de învățare diferită, de la schimbare sistemică și măsurarea impactului până la filantropie orientată spre impact, teoria schimbării sau lucrul cu autoritățile. Atelierele pot fi experimentate fie individual, fie într-un pachet de minim 4 ateliere, personalizate în funcție de domeniile de interes și de activitate. Acestea pot fi desfășurate online sau fizic. Impactul acestor întâlniri este vizibil atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, prin intermediul rezultatelor precum înțelegerea mai aprofundată despre impactul social, internalizarea utilității unei teorii a schimbării, crearea unor colaborări sistemice sau analiza și măsurarea impactului.

Crearea unui spațiu pentru înțelegere, colaborare și impact social a devenit esențială pentru supraviețuirea unei inițiative. Aceste sesiuni facilitează crearea unor astfel de spații. Fiecare experiență de învățare pe care am gândit-o pentru societatea civilă reprezintă o oportunitate de a aprofunda cunoștințele participanților cu privire la modul în care pot schimba lumea în bine și de a crește încrederea în capacitatea lor de a contribui la această schimbare.


Atelierele se adresează oricărei entități interesate, de la organizații nonguvernamentale, naționale și internaționale, la mediul privat, autorități publice, CSR, inițiative locale. Dacă v-am stârnit interesul, scrieți-ne pe [email protected] și haideți să vedem împreună cum putem să venim în folosul vostru!