• Tapahtuma muutoksentekijöille, yhteiskunnallisille...

Waves.jpg

Waves kutsuu

Waves kutsuu kaikki ottamaan osaa kestävämmän tulevaisuuden ja muutoksen rakentamiseen. 

Jos haluat inspiroitua, oppia uutta ja verkostoitua yhteiskuntamme suurimpien haasteiden ratkaisemiseen sitoutuneiden ihmisten kanssa, Waves on tapahtuma sinua varten.

Haluamme luoda areenan, joka kiihdyttää eri sektorien välistä yhteistyötä yhteisten kestävyystavoitteiden saavuttamiseksi.

Ja ennen kaikkea – Haluamme kutsua sinut juhlimaan sosiaalisten innovaatioiden, muutoksen tekemisen ja yhteiskunnallisen yrittäjyyden mahdollisuuksia.

TERVETULOA

Muutos on mahdollinen

Waves on tapahtuma, jossa muutoksentekijät voivat verkostoitua, saada näkyvyyttä, hakea ideoita ja työkaluja sekä tavata uusia rahoittajia.

Tapahtumassa näet, mitä yhteiskunnallisilla innovaatioilla saadaan aikaan, ja miten voimme kiihdyttää muutosten syntymistä. 

Waves

Oletko sinä muutoksentekijä?

Waves kerää koolle yhteiskuntamme muutosvoimat: muutoksentekijät, yrittäjät, yritykset, julkiset ja akateemiset toimijat ja sijoittajat. Ohjelma koostuu muutoksentekijöiden keynote-puheenvuoroista, esityksistä, paneeleista, workshopeista sekä tapaamisista ja verkostoitumisesta.

Lue lisää puhujista alla.

Tapaa puhujamme

Ari Evwaraye

Ari Evwaraye

Ari Evwaraye työskentelee Suomen sisäministeriön strategiapäällikkönä. Vaikuttavuusajattelu on hänen työnsä keskiössä ja hän on ollut kehittämässä sekä edistämässä aloitteita, jotka vähentävät eriarvoisuutta ja edistävät ihmisoikeuksia, turvallisuuden tunnetta sekä yhteiskunnallista vaikuttavuutta sisäisen turvallisuuden kentässä.

Ilmiö- ja ihmiskeskeisyys, yhteistyö, tulevaisuuden ennakointi ja systeemiset ratkaisut inspiroivat Aria. Työnsä ohella Ari on toiminut muutamassa kansalaisjärjestössä, joissa tehdään työtä haavoittuvaisessa asemassa olevien ihmisten aseman parantamiseksi.

Åsa Skogström Feldt

Åsa Skogström Feldt

Åsa Skogström Feldt on Hunger Projectin toimitusjohtaja. Tätä ennen hän on perustanut yhteiskunnallisen yrittäjyyden malleja Ikean hankintaketjussa, toiminut Sony Ericssonin markkinointijohtajana Saksassa, Aspiron yritysviestintäjohtajana sekä Ericssonin mobiilipalvelujen markkinointipäällikkönä Lähi-Idässä ja Afrikassa

Hän on vaikuttanut naisten asemaan yritysten hallituksissa, perustanut kaksi naisjärjestöä ja osallistunut ruohonjuuritason aktivismiin eri puolilla maailmaa.

Benjamin Pitkänen

Benjamin Pitkänen

Benjamin Pitkänen on intohimoinen vegaaniaktivisti ja yksi Viral Vegans eläinoikeusyhdistyksen perustajajäsenistä. Hänen työstään eläinten eteen on uutisoitu isoissa suomalaisissa medioissa. Työkseen Benjamin pyörittää Viral Vegansin toimintaa yhdessä tiiminsä kanssa, käy puhetilaisuuksissa ja tekee someaktivismia.

Hän haluaa herätellä ihmiset ajattelemaan sitä, miten omat kulutustottumuksemme ovat yhteydessä eläinten hyväksikäyttöön ja tappamiseen. 

Cristina Ljungberg

Cristina Ljungberg

Cristina Ljungberg on yksi naisten kuukautis- ja seksuaaliterveyteen keskittyvän sijoitus-portfolion Case for Herin perustajista.

Ennen Case for Heriä hän perusti Giving wings -säätiön vuonna 2010. Cristina toimii aktiivisesti globaalin köyhyysjärjestö Acumenin sekä kestokuukautissuojia valmistavan AFRIpadsin hallituksissa.

Elisa Vepsäläinen

Elisa Vepsäläinen

Elisa Vepsäläinen on johtanut viimeiset viisi vuotta nopeasti kasvavaa Startup Refugeesia, joka tukee pakolaisia yrittäjyydessä ja työllistymisessä.

Hän on keskittynyt työssään sosiaaliseen vastuullisuuden ja vaikuttavuuden edistämiseen ja kiinnostunut myös merkityksellisten brändien rakentamisesta sekä eri toimijoiden yhteentuomisesta yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.

Liisa Smits

Liisa Smits

Liisa Smits on kehittänyt tarkan ja luotettavan sääennustusjärjestelmän trooppisten alueiden erityistarpeisiin. Järjestelmä on tuotu pienviljelijöiden saataville, mikä on tuonut tehokkuutta ja ennustettavuutta maanviljelijöiden arkeen.

Smits perusti Ignitian, jossa Smitsin erityisosaaminen on tuotu pienviljelijöiden työn tueksi.

Mari Tikkanen

Mari Tikkanen

Mari Tikkanen on Scope Impactin toinen perustaja ja yrityksen toimitusjohtaja. Ennen nykyistä työtään systeemisen muutoksen ajurina Scopella Tikkanen on tehnyt pitkän uran naisten ja lapsenoikeuksien parissa järjestökentällä, esimerkiksi WHO:n, UNFPA:n, IIPF:n, AMREF:in sekä Auratin leivissä.

Tikkanen on hakenut akateemiset kannuksensa London School of Economicsista sekä Helsingin yliopistosta, minkä lisäksi hänellä on sosiaalityöntekijän pätevyys. Hän on haluttu puhuja sosiaalisen vaikuttavuuden kysymyksissä ja on useiden neuvottelukuntien jäsen.

Maria Ahlström-Bondestam

Maria Ahlström-Bondestam

Eva Ahlströmin säätiö perustettiin ajatukselle siitä, että lasten tukeminen on vakaiden yhteiskuntien tärkeintä perustaa. Maria Ahlström-Bondestam perusti vuonna 2010 yhdessä naispuolisten serkkujensa kanssa säätiön, joka tukee erilaisten projektien kautta haavoittuvaisessa asemassa olevien naisten ja lasten hyvinvointia.

Ahlström-Bondestam on toiminut useiden säätiön alaisten hankkeiden puheenjohtajana ja alullepanijana. Lisäksi hänet valittiin UNICEFin kansainvälisen neuvoston puheenjohtajaksi vuonna 2021.

Mark Cheng

Mark Cheng

Mark Cheng on sosiaalisten innovaatioiden kehittäjiä valmentavan Social Innovation Circlen perustaja ja pääosakas. Hän on vaikuttavuussijoittaja, joka on kerännyt ja sijoittanut yli 250 miljoonaa dollaria yhteiskunnallisiin yrityksiin ympäri maailmaa.

Vuodesta 2010 lähtien Cheng on toiminut Ashokan vanhempana neuvonantajana yhteiskunnallisen rahoitusalan kysymyksissä. Cheng on kirjoittanut Social Investment Toolkit -oppaan, jossa käsitellään sosiaalisten innovaatioiden kehittämisen rahoittamista. 

Markus Freiburg

Markus Freiburg

Markus Freiburg on perustanut Ashokan kanssa Financing Agency for Social Entrepreneurship (FASE) -yrityksen Saksassa. FASE avustaa Euroopan johtavia yhteiskunnallisia yrityksiä kasvattamaan hybridimuotoista kasvupääomaansa, jotta toiminnan vaikuttavuuden kasvattaminen olisi mahdollista.

Freiburgia pidetään sosiaalisen ja yhteiskunnallisen rahoitusalan ajatusjohtajana Saksassa ja sen ulkopuolella. Hän on tutkinut aihepiiriä laajasti ja osallistuu aktiivisesti julkiseen keskusteluun. Ennen työtään FASEssa Freiburg työskenteli vuosia McKinsey & Companylla.

Markus Raivio

Markus Raivio

Markus Raivio on Suomen johtavia yhteiskunnallisia yrittäjiä, jonka vuonna 2012 perustama Kukunori lähestyy mielenterveystyötä uudesta näkökulmasta. Kukunorissa mielenterveys- ja päihdealan järjestöt etsivät yhdessä ratkaisuja hyvinvoinnin ja sitä vahvistavan toimintakulttuurin tueksi.

Raivio on vienyt ajatusta mielenterveydestä, kulttuurista ja hyvinvoinnista uudelle tasolle, ja tehnyt Kukunorista alustan heikommassa asemassa olevien ihmisten tukemiseen ja toipumisen edistämiseen kulttuurin keinoin.

Mikko Dufva

Mikko Dufva

Mikko Dufva on Sitran tulevaisuusasiantuntija ja tulevaisuudentutkimuksen dosentti Aalto-yliopistossa. Hän tarkastelee työkseen tulevaisuuden kehityskulkuja, niiden välisiä jännitteitä ja tulevaisuuteen liittyviä mielikuvia.

Lisäksi hän pyrkii tunnistamaan ei-ilmeisiä, mutta tulevaisuuden kannalta merkittäviä asioita. Mikolla on laaja kokemus ennakoinnista ja hän on väitellyt tekniikan tohtoriksi tulevaisuutta koskevan tiedon tuottamisesta ja systeemisestä ennakoinnista.

Neslihan Dane

Neslihan Dane

Neslihan Dane on Suomen Kulttuurienvälisen Yhteisön (SKY) varapuheenjohtaja. Tämä matematiikan opettaja toimi 11 vuotta opettajana Thaimaassa, jossa Dane rakensi verkostonsa, tutustui ihmisiin ja heidän edustamiinsa kulttuureihin.

Ronny Eriksson

Ronny Eriksson

Ronny Eriksson on yksi afrikkalaisten ja pohjoismaisten muutoksentekijöiden yhteistyöskentelyä edistävän Ambitious African perustajista.

Salaado Qasim

Salaado Qasim

Salaado Qasim on kirjailija, kolumnisti ja opettaja sekä eräs Rauhan ja Hyvinvoinnin järjestön (RAHY) perustajista. Järjesön tarkoitus on parantaa naisten ja nuorten elinolosuhteita Helsingin metropolialueella.

Oletko tulossa tekemään aaltoja…

Osallistu live-tapahtumaan 200 muun osanottajan kanssa Miltton Housessa, Helsingissä. Tapahtumassa luodaan puitteet eri sektorien väliselle yhteistyölle yhteiskunnallisten muutosten ja kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Liput* 49 €

Voit osallistua tapahtumaan myös etänä*. Saat osallistumisohjeet rekisteröidyttyäsi. 

*Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä. 

Vastaamme tiedusteluihisi täällä.

 

Waves tarjoaa mahdollisuuden yhteistyölle innovatiivisten yhteiskunnallisten yrittäjien ja organisaatioiden kanssa. 

Liput* 139 €

Tapahtuman tarkoitus on mahdollistaa ja kiihdyttää sosiaalista innovointia Suomessa. Toivotamme tervetulleeksi sijoittajat, poliitikot, virkamiehet, yritysjohdon sekä tutkijat vastaamaan muutoksentekijöiden kysymyksiin ja tarpeisiin Suomen toimintaympäristössä. 

*Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä. 

Vastaamme tiedusteluihisi täällä

Haluatko osallistua Wavesiin median edustajana tai vaikuttajana?

Varaa paikkasi nopeasti, media-passeja on rajoitettu määrä.

Voit osallistua tapahtumaan paikan päällä tai sähköisen linkin kautta.

Ohjelma

Wavesin teemana on muutoksen mahdollistaminen. Keskitymme tapahtumassa kolmeen pääteemaan:

Yhteinen tulevaisuus
Muutoksen tekeminen ja innovointi systeemisen muutoksen osana
Miltton House
Kiihdyttämistä ja tukea
Tapoja rakentaa ekosysteemiä ja yhteistyöverkostoja sosiaalisen innovoinnin tehostamiseksi
Miltton House
Rahoitusmuodot ja investoinnit
Erilaiset rahoitusratkaisut ja investoinnit positiivisten yhteiskunnallisten muutosten mahdollistajina
Miltton House

Info

Waves on tapahtuma, joka tähtää yhteiskunnallisten innovaatioiden kiihdyttämiseen ja ammattimaisten muutoksentekijöiden verkostoitumiseen. Tapahtuma järjestetään 15.9.2022 Miltton Housessa, Helsingissä.

Tapahtumaan voi osallistua myös verkossa. Jos osallistut Wavesiin sähköisesti, olet saanut liittymisohjeet vahvistusviestin yhteydessä sähköpostiisi. 

Saapumisohjeet

Miltton House

  • Osoite: Haapaniemenkatu 5, 00530 Helsinki.
  • Sisäänkäynti on esteetön.

Tapahtuma järjestetään Miltton Housen 1. ja 2. kerroksessa, johon pääsee hissillä.

Wavesin järjestävät

Wavesin rahoittajat

tradeka
Krogerus logo; black letters all lower case saying "krogerus"
SFV
CapMan for Good

Yhteistyössä

Sitra Logo, Partner of Ashoka Nordics; Capital letters SITRA all in black
Systems Change Finland
Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskus
LeapFrog Projects
Miltton
Eva Ahlström
Futurice
Arvoliitto
Aalto Design Factory