Ideile de afaceri excelente devin globale pentru a servi clienții din întreaga lume. În schimb, nu există astfel de forțe de piață în sectorul social. Inovația socială rămâne prea des locală sau națională. Deși multe dintre idei și antreprenorii din spatele lor au potențialul de răspândire globală, sectorului social îi lipsește încă un proces care se concentrează în mod specific asupra sferei globale de schimbare și a resurselor și mecanismelor necesare pentru a globaliza cu succes o idee.

După ce a definit și a dezvoltat practica antreprenoriatului social în întreaga lume, Ashoka își propune acum să valorifice acoperirea sa globală, procesul de selecție și rețeaua de antreprenori sociali și de afaceri pentru a lega inițiativele pregătite pentru o scară globală de sprijinul financiar, strategic și intelectual de care au nevoie. merge global.

Programul Globalizer intră în rețeaua largă de agenți de schimbare a Ashoka din sectoarele de afaceri, guvernamental și cetățean. Începe cu o fază de consultanță de trei luni în care o echipă de asistență de consilieri voluntari - consultanți în strategie și lideri de afaceri la nivel înalt - îi ajută pe Ashoka Fellows să reflecteze asupra problemelor cheie și să stabilească o strategie solidă pentru a le răspândi impactul.

Procesul culminează cu o reuniune la Summit în care participanții Ashoka Fellows se reunesc cu CEO, antreprenori și experți de mare succes pentru a-și perfecționa strategiile, a rezolva provocările cheie și a deschide ușile strategice. Globalizer identifică, de asemenea, tiparele care stau la baza soluțiilor inovatoare și le difuzează, împuternicind antreprenorii sociali de pretutindeni să dezvolte strategii mai eficiente pentru a le răspândi impactul.

Asistența consilierului vine de la rețeaua de asistență Ashoka și organizații, inclusiv McKinsey and Company, AT Kearney, AlphaSights și PWC.

În ultimele trei decenii, Ashoka și-a dezvoltat bursa pentru a include peste 3.500 de persoane în peste 90 de țări - rețeaua preeminentă de antreprenori sociali din lume. Printr-un proces de selecție intern riguros, Globalizatorul Ashoka identifică bursierii din această rețea cu cel mai mare potențial de catalizare a schimbării sistemelor globale. Acești antreprenori sunt provocați să își perfecționeze în continuare inovațiile sociale principale, pentru a-și adapta strategiile pentru răspândirea globală accelerată. De-a lungul acestui proces intens, aceștia sunt susținuți de experți din echipa Globalizer, care lucrează alături de consilieri experimentați de la agenții de consultanță partenere și rețeaua de asistență Ashoka a liderilor de afaceri angajați în schimbarea socială.

Refaceți călătoria extraordinară Globalizer către schimbarea sistemică, faceți o adâncime în unele dintre poveștile și succesele antreprenorilor noștri sociali și obțineți informații despre impactul programului - făcând clic pe imaginea de mai jos pentru a citi raportul complet:
 

2018 Globalizer: Accelerating Healthcare Access

A 14-week accelerator program that harnesses the power of business and social entrepreneurship to scale impact.
Read more

„Programul Globalizer este o experiență atât de necesară pentru antreprenorii sociali care au câștigat tracțiune în munca lor. Este un exercițiu cu adevărat util pentru cei care sunt de fapt scalarea și pentru cei care doresc să scaleze. Permite antreprenorilor să facă ceea ce ar trebui, să se...

Abu Musuuza
Ashoka Fellow
abu-musuuza-300x300.jpg

„Odată ce treci procesul Globalizer, începi să-ți dai seama cum se poate schimba impactul tău, nu doar pentru a crește sau a crește pentru a obține mai mulți beneficiari, ci mai degrabă pentru schimbări sistemice.”

Gaby Arenas
Ashoka Fellow
potraits_134_0.jpg

„Ajutorul în cadrul programului Ashoka Globalizer mi-a permis nu numai să aplic gândirea și metodele noastre la un proiect provocator și foarte interesant, a fost, de asemenea, o experiență extrem de plină de satisfacții. A fost 1) extrem de inspirat să lucrez direct cu antreprenori sociali care...

Markus Wilthaner
Advisor
a8bf75b19b1b156282f51a5fa9cf04bd_400x400.jpeg

„Lucrul cu antreprenorii sociali Ashoka a fost o experiență extrem de inspirată și satisfăcătoare. Am găsit parteneriatul gândit cu liderii globali inovatori Fabio Rosa și Eric Dawson o experiență care deschide ochii care a modelat modul în care îmi văd aspirațiile și cariera. Știu că toți am...

Raffi Madirosian
Advisor
0.jpeg

„Mi s-a părut că lucrarea cu Ashoka Globalizer Fellows este cu adevărat inspirată. De fapt, uitându-mă în urmă acum, cred că mi-a ajutat să-mi modelez punctul de vedere asupra scopului unei companii. Ashoka Fellows sunt antreprenori super angajați, extrem de dispuși să învețe și să crească Mi-a...

Max Maendler
Strategy Thought Partner
iqzuz59mdkk8fbfy7kbd.png.jpeg