Changemaker Camp 2018

CHANGEMAKER CAMP – EN MÖTESPLATS FÖR DIG SOM VILL HA STÖD OCH INSPIRATION ATT AGERA FÖR DET SOM DU BRINNER FÖR!

 

Ashoka Scandinavia och Raoul Wallenberg Academy  arrangerar i samarbete med Mgruppen årligen Changemaker camp – ett program för dig som vill ha konkreta verktyg och inspiration att hitta det du brinner för, testa på att göra skillnad i praktiken och lära dig leda andra. Changemaker camp är öppet för dig som nyligen flyttat till Sverige och är trygg med språket, och för dig som är uppvuxen här.

Programmet består av 4 obligatoriska delar uppdelat på totalt 9 dagar. Vi inleder del 1 med en förträff den 31 maj (eftermiddag). Del 2 (4 dagar under sommarlovet) fokuserar vi att utforska vårt självledarskap – hur du leder dig själv, och hur du kan skapa förändring i samhället. Del 3 (3 dagar under höstlovet) får du träna på ledarskap och hur du kan stötta andra unga i din närhet att utveckla sina idéer. Del 4 är en avslutande dag i Stockholm.

Datum 2018: Del 1: 31 maj, del 2: 7-10 augusti, del 3: 29-31 oktober och del 4: 26/1 2019.

ANSÖK TILL CHANGEMAKER CAMP 2018 HÄR!

Changemaker camp är helt kostnadsfritt i motprestation att en närvarar under samtliga träffar. Inga förkunskaper krävs, bara en brinnande lust att förändra, utveckla sitt ledarskap och vilja möta nya människor!

Under programmet fick jag konkretaverktyg för att realisera en samhällsförändrande  idé. Det var en väldigt givande utvecklingsresa som gjordes tillsammans med inspirerande och kreativa människor. - Fanny Åberg, deltagare 2016, som startat initiativet ”Tjejer med AD(H)D”.

 

 

 

 

 

Har du frågor? Kontakta oss genom [email protected]